Мака Енергия на АкваСорс - 150мл.

Производител : AquaSource
Код на продукта : Мака Енергия на АкваСорс - 150мл.
Наличност : В наличност
65,00лв

Мака Енергия на АкваСорс - 150мл.


Мака Енергия на АкваСорс


                                            

Мака Енергия - Най-добрият антидепресант, афродизиак и хормонозаместител

Отстъпка


Мака Енергия

Това съчетание на основата на корен от мака може да подпомогне поддържането на жизнеността, издръжливостта и силата.

Според продължителни проучвания коренът от мака или мака мака може да повиши сексуалното желание. Мака има и вече затвърдена репутация сред силовите атлети , че спомага за поддържането на оптимална сила и издръжливост. За нея дори се съобщава, че подпомага умствената дейност, бдителността и концентрацията.

 


Синергична смес


AquaSource Мака Енергия е комбинация от допълнителни съставки известни с това, че притежават адаптогенни свойства. Това означава, че има способността да балансира и стабилизира системите в организма. Съчетани са с мед от манука UMF 10+ и билков мед от английски пореч, като естествени консерванти в глицеринова основа, вода и сок от касис.

Мака мака или корен от мака (Lepidium meyenii) – съдържа впечатляващ набор от хранителни вещества, което обяснява защо е била основна храна в Перу в продължение на векове, популярна както сред мъжете, така и сред жените.

Дамяна (turnera diffusa) – билка, използвана още от времето на маите и днес се препоръчва за подобряване на сексуалното удовлетворение и мощ.

Готу кола (hydrocotyle asiatica) – открита в далечния изток, използва се в кухнята на Шри Ланка, но също така е и адаптоген.

Панакс жен-шен (Panax ginseng) – също произхожда от далечния изток, отдавна се използва в Китай, Корея и Япония заради адаптогенните си свойства, както и за подпомагане поддържането на жизнеността и издръжливостта.

AquaSource Мака Енергия е подходящ за възрастни, които желаят да поддържат своята жизненост, издръжливост и сила. Той е особено популярен сред атлетите и хората, които желаят да повишат своето сексуалното желание
 


Данни за алергени:


Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

 


 


Какво е мака-мака?Какво точно представлява мака-мака?

 

Мака расте на места до 4300 метра надморско равнище, което я прави една от културите, виреещи на най-голяма надморска височина. Тя се отглежда в някои от най-негостоприемните, безлесни и безплодни региони с интензивна слънчева светлина, бурни ветрове и големи температурни колебания. Това растение е едно от от най-студоустойчивите култури. Екстремните условия, в които оцелява, изглежда спомагат задържането на широк спектър хранителни вещества.

 

Използването на това растение датира от преди около 2600 години. Известно е, че по време на най-силните години на империята на Инките, войните консумирали големи количества мака, преди да бъдат изпратени на бойното поле. След битка, на войниците не им се давало повече от тази храна, за да се защитят жените от прекомерни сексуални похождения от страна на мъжете.

Съществуват истории за това как испанците са използвали тази култура, когато завладели Инките. Легендата разказва, че разбрали за съществуването на мака, когато видели, че добитъкът им не се чувства добре в безплодните плата на Андите. Местните жители препоръчали на испанците да ядат и хранят своите животни с нея. Резултатите били толкова забележителни, че очевидно някои от първите трактати за Андите били за мака.


Дамяна (Turnera diffusa)Какво съдържа Мака енергия:

  • Дамяна (Turnera diffusa) - билка, използвана още от времето на маите и днес се препоръчва за подобряване на сексуалното удовлетворение и мощ.

 

 


Готу Кола (Hidrocotyle asiatica)

  • Готу Кола (Hidrocotyle asiatica) е билка - открита в далечния изток, използва се в кухнята на Шри Ланка, но също така е и адаптоген.

 

 

 


Жен-шен (Panax giseng) е също билка

  • Жен-шен (Panax giseng) е също билка - също произхожда от далечния изток, отдавна се използва в Китай, Корея и Япония заради адаптогенните си свойства, както и за подпомагане поддържането на жизнеността и издръжливостта.

 

 

 


Мед от Манука

  • Мед от Манука - висококачествен мед от новозеландски чаен храст манука - използва се като естествен консервант в продукта Мака Енергия.

 

 

 

 


 

Съдържание на 1 чаена лъжичка (5 мл) АкваСорс Мака Енергия:

 

1 дневна доза

Екстракт от Мака 5:1

500 mg

Екстракт от Дамяна 5:1

125 mg

Екстракт от Готу Кола 4:1

125 mg

Екстракт от Жен-Шен 4:1

50 mg

Мед от Манука UMF 10+

250 mg

Английски билков мед от пореч

250 mg

В основа от глицерин, вода и сок от касис.


Начин на употреба:

Мака Енергия е предназначена за възрастни мъже и жени.

Приема се една лъжичка от 5 мл (чаена), 1 до 3 пъти дневно, ако ви е прекалено сладко, можете да смесите маката с малко вода.


 

Напишете коментар
Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !
Лош           Добър