Флексибилити - гъвкавост и подвижност 60 капсули

Производител : AquaSource
Код на продукта : Флексибилити - гъвкавост и подвижност 60 капсули
Наличност : В наличност
78,60лв

Флексибилити - гъвкавост и подвижност 60 капсули


Флексибилити от АкваСорс

За здрави, гъвкави и подвижни стави

(комплексно решение за ставите и съединителната тъкан)


За здрави, гъвкави и подвижни стави  (комплексно решение за ставите и съединителната тъкан)

Отстъпка


Ставите ни ежедневно са подложени на сериозни натоварвания. С течение на времето това неминуемо води до износване, особено при хора с наднормено тегло, спортисти или упражняващи професии, които натоварват ставите (например седене пред компютър и продължителна работа с клавиатура, работа с различни инструменти, често заемане на принудителни пози и т.н.). Ако не се грижим както трябва за ставите си, след определено време те ще се износят или възпалят, да се намали гъвкавостта и подвижността им и така съществено да се влоши качеството на живота ни.


ФлексибилитиМного неща, които наричаме храни, са вредни за ставите, тъй като ги задръстват с токсини, влошават кръвоснабдяването им или водят до възпаление. Затова най-важно е да снабдяваме ежедневно ставите си с хранителни добавки, които възстановяват хрущялната тъкан, предпазват от възпаление или лекуват, стимулират кръвоснабдяването и като цяло подобряват гъвкавостта и подвижнността.


Хора с проблеми на ставите и скованост знаят, че на пазара съществуват много продукти за ставите, както има и много реклами по телевизията. Важно е човек да бъде информиран за състава на продукта, качествата му и ефектът, който той има.


Глюкозаминът и хондроитинът са известни добавки за стави, но само AquaSource Флексибилити съдържа уникална комбинация на тези естествено добити съставки, заедно с пет други натурални внимателно подбрани компоненти и всичко това събрано в Trufil капсула. Естествена синергия, която максимално подпомага здравето на ставите.

Висококачествени съставки, които осигуряват естествена синергия за максимално подпомагане на ставното здраве.

Висококачествен колаген и хондроитин – две важни за хрущялната тъкан съставки, изключително важни за ежедневното й възстановяване.

Регенашуър® глюкозамин хидрохлорид – най-добрата съществуваща растителна форма на глюкозамин. Той се намира естествено в организма, където играе роля в подпомагане изграждането на тъканите, които задържат вода, придават пружиниращ ефект на хрущяла и поддържат неговата плътност. Поради специфичният процес на производство на Регенашуър®, съдържанието му на глюкозамин е 83%, в сравнение с осигурените само 65% от глюкозамин сулфата.

Целадрин® - добит е от специфични мастни киселини, които играят роля при подпомагане поддържането на флуидността и еластичността на клетъчните мембрани. Тестовете показват, че съчетанието на Целадрин® и глюкозамин създава естествена синергия, която подпомага подвижността на ставите.

Бенолеа® – специален, патентован екстракт от маслинови листа, който може да подпомогне поддържането на добра циркулация на кръвта.

Oпти-МСМ – внася допълнителна подкрепа за здравето в областта на ставите.

Екстракт от хмел – най-новите изследвания сочат, че съставките на хмела, като изо-алфа киселините, могат да играят роля за здравето на ставите.

Алое Вера – специален екстракт, концентриран 200 пъти, включен да подпомогне действието на другите съставки.
 


Основни предимства:

•    Регенашуър® глюкозамин хидрохлорид – осигурява максимално количество глюкозамин.

•    Висококачествени колаген и хондроитин – подпомагат здравето на хрущялната тъкан.

•    Пет допълнителни хранителни съставки – осигуряват синергична подкрепа за ставите.
 


 

Данни за алергени:

Съдържа СОЯ (хиалуронова киселина) като алерген според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.


Напишете коментар
Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !
Лош           Добър