Правила и условия

Моля, внимателно прочетете правилата и условията преди използването на сайта!

Информацията, която сме публикували в този сайт, е предназначена да обогати познанията ви за здравето, природата и здравословния начин на живот. Тя е насочена към подобряване на профилактиката на здравето и допълване на лечение при заболяване. Продуктите са изцяло естествени, дар от природата, и оказват благоприятно въздействие върху човешкия организъм. Не са лекарствени средства.

Ако използвате Онлайн магазина http://zazdrave.net/ се счита, че Вие приемате автоматично условията за ползване и сте съгласни с тях. Ако не приемате тези условия, не използвайте този сайт!

С натискането на всяка хипер-връзка или бутон, разположен на страниците на http://zazdrave.net/, потребителят се съгласява изцяло, приема и се задължава да спазва тези условия.

 

Общи правила и условия:

   „Потребител” е всяко лице, което използва предоставените информационни услуги и ресурси.

   „Онлайн магазин”, наричан “http://zazdrave.net” e уебсайт, чиято основна цел е продажба на Супер храни/Хранителни добавки, Натурална козметика, Йонни четки и предпазващ калъф, както и предоставяне на потребителите на широк кръг от полезни статии за здравето и имунитета.

   Потребителският профил е обособена част от уебсайта http://zazdrave.net, съдържаща информация за Потребителя, предоставена от него при регистрацията му и съхранявана, ползвана и обработвана от http://zazdrave.net,  единствено и само за целите по чл. 4, ал. 1, т.3 от Закона за защита на личните данни. Достъпът до клиентския профил се осъществява чрез въвеждане на и-мейл и парола. Потребителският профил осигурява на Потребителя възможност по всяко време да преглежда и редактира данните, въведени при регистрацията, както и осигурява пълен достъп до всички негови заявки за закупуване.

   Всички продукти в http://zazdrave.net/ са хранителни вещества в чиста форма и не са лекарствени средства. http://zazdrave.net/ по никакъв начин не носи отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

   Всички продукти, които разглеждате в сайта http://zazdrave.net са с етикети на български език и имат доказан произход.

   http://zazdrave.net/ гарантира пълна конфиденциалност на личните данни. Личната информация на ПОТРЕБИТЕЛЯ няма да бъде публикувана никъде в прав текст, освен ако той изрично не е разрешил. Личната информация, използвана от сайта, е изцяло съобразена със Закона за защита на личните данни и цялото българско законодателство.

   http://zazdrave.net/ си запазва правото да променя цените на всички продукти в сайта, без да Ви уведомява предварително за това.

   http://zazdrave.net/ си запазва правото да променя срока на доставката, както и да отказва изпълнение на поръчки, за което потребителят ще бъде уведомен.

   Запазваме си правото да правим цялостна редакция по този уеб сайт, включително и премахване на неприлични коментари и каквото и да е друго свързано с този уеб сайт.

   Всякакво копиране, публикуване в други сайтове, публично разпространение, променяне или позоваване на материали от сайта е забранено. Изключение правят случаите, когато е договорено в писмена форма със собственика на сайта.

   http://zazdrave.net/ не поема гаранция за точността на публикуваната информация, поради възможността от технически грешки и пропуски. Въпреки това ние полагаме всички усилия такива грешки да не се допускат.

   Информацията, публикувана в този сайт (http://zazdrave.net), е подготвена на база на материали на фирмата АкваСорс и други Интернет източници. Поради тази причина не се гарантира нейната пълна достоверност.

   http://zazdrave.net/, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети, включително, но не само, щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или други произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на сайта.

   Всички цени в http://zazdrave.net/ са в български лева с включен ДДС.

   Този сайт не заменя професионалното медицинско мнение и не е предназначен за диагностика и лечение на никакви заболявания.

   Авторите не носят отговорност за вашите действия или бездействия, свързани с публикуваната в него информация.

   Ако трябва да се лекувате, обърнете се към специалисти, но ако не сте доволни от резултатите, ваше право е да потърсите и други решения.