Водорасли АФА на АкваСорс - Синьо зелени кламатски водорасли

Отстъпка


Супер храна № 1 в света


 

Синьо-зелените микроводорасли са първите живи същества на нашата планета, които са се появили някъде преди 4 млрд години, когато земята е един безжизнен отровен от газове и радиация свят.

 

Освен че носят биологична информация за адаптация на човешкия организъм на клетъчно ниво към днешната замърсена заобикаляща ни среда, те са и естествени анаболи – техните органични съединения лесно се матаболизират и използват от тялото като градивен материал.

От особена важност в днешния задръстен  от токсини свят е да открием екологично чист  и естествен източник на храна извън почвата, която страда от тотален хранителен дефицит и носи разрушителните енергии на хиляди замърсители. Точно такъв енергиен хранителен източник е екологично чистия и защитен район на езерото Горен Кламат в Каскадните планини в щата Орегон, САЩ, където диворастящото водорасло Аfanizomenon Flos Aguae - накратко AFA (АФА), предлагано от АкваСорс, е естествен обитател. Многобройните планински потоци и геотермални извори, които захранват езерото, са носели и отлагали на дъното му през вековете богатата на минерали вулканична пепел покриваща района вследствие изригване на вулкан. Затова водораслото АФА съдържа богата гама от полезни минерали - калций, хром, кобалт, мед, желязо, магнезий, манган, калий, бор, фосфор, селен, натрий, сяра, титан, ванадий, цинк и др. В това отношение АФА превъзхожда изкуствено култивираните сладководни водорасли и даже люцерната, която е най-добрият източник на минерали между висшите растения. От друга страна, АФА почти не съдържа йод.

Диворастящото Кламатско водорасло АФА е най-полезната от "зелените храни". То се усвоява отлично от човешкия организъм и е пълноценен естествен източник на минерали, аминокиселини, ензими, антиоксиданти, хлорофил, бетакаротин, витамини и други. Даже малки количества АФА, прибавяни към обичайното меню, имат голям благотворен ефект върху здравето. Хора от целия свят редовно го включват в диетата си, за да си набавят онова, което обикновеното хранене не осигурява.

Кламатските водорасли АФА са изсушени при ниски температури по патентования метод БиоАктивна Дехидратация (BioActive Dehydration). Процесът на сушене протича при 37 градуса, като по време на процеса температурата се повишава до 40,5 градуса само за 2 минути, след което температурата се нормализира. Този щадящ метод позволява запазването на всички вещества във водораслите в биоактивна форма.


 

AquaSource водораслите са изключително чист и богат източник на основни хранителни вещества, съдържащи над 60% протеин. Богати са на ценния антиоксидант бетакаротин както и на витамин В12. Те са отличен източник на желязо и други важни минерали.

AquaSource водораслите са от ПРИРОДАТА, а не от изкуствен източник и са напълно смилаеми и високо усвоими. Чудесен хранителен източник и за вегетарианци.

Водораслите са в основата на хранителната верига. Затова организмът разпознава хранителните вещества във водораслите като храна, поради което се усвояват лесно. Те са много богати на хранителни вещества, което означава, че организмът конвертира почти всичко от тях в енергия.

Много хора смятат синьо-зелените водорасли от езерото Горен Кламат за най-балансираната храна от природата. БиоАктивният процес на сушене BioActive Dehydration® на AquaSource е патентован от фирмата процес, който изсушава тези водорасли до прахообразна форма буквално без да разгражда хранителните елементи, цвета, аромата или вкуса им.  Те са в основата на хранителната верига.
 


 

Основни предимства и ползи:

•    Едни от най-пълноценните и ефикасни природни хранителни източници

•    Осигуряват широк спектър хранителни елементи, включително витамини, минерали, антиоксиданти, протеин, аминокиселини, мастни киселини и невропептиди.

•    Намаляват умората и изтощението

•    Оказват благоприятно въздействие върху нашата нервна система

•    Благоприятстват функционирането на нашата имунна система

•    Подпомагат функцията на умствената дейност

•    Освобождават допълнителна енергия в тялото

•    Подпомагат нормалните когнитивни функции, важни за паметта и възприятията.

•    Налични в удобна True-filled капсула (без пълнители или свързващи вещества), на прах или в течна форма.


 

 

 

Твърдения, одобрени от Европейския орган по безопасност на храните (ЕОБХ):


•    Витамините В12, В5 и витамин С допринасят за намаляване на умората и изтощението.

•    Витамин В12 и витамин С допринасят за нормалното функциониране на нервната и имунната системи.

•    Витамин В5 допринася за нормалната умствена дейност.

•    Витамин С – за нормалното образуване на колаген в кожата и за освобождаване на енергия в организма.

•    Витамин Е – за предпазване на клетките от оксидативен стрес.

•    Желязото допринася за подобряване на когнитивната функция.

 

 


 

Здравни твърдения, одобрени от EFSA:


Данни за алергени:

Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

 


Водораслите АФА на АкваСорс се предлагат под формата на:

Водораслите АФА на АкваСорсКапсули – 60 или 120 капсули;

Водорасли АФА - Прах – 50 гр.Прах – 50 гр. с включена мерителна лъжичка от 1 гр.

Водорасли АФА - течност – 60млТечност – 60 мл. с удобен капкомер.
 


Съдържание на Водорасли АФА под формата на капсули:

 

1 капсула

1 дневна доза

(3 капсули)

Афанизоменон флос-акве (АФА, водорасли от езерото Кламат)

300 мг

900 мг

обвивка на капсулата

чист желатин

чист желатин

 

Съдържание на Водорасли АФА под формата на прах:

Съдържа единствено Афанизоменон флос-акве (АФА, водорасли от езерото Кламат). Продуктът е естествен: вкусът, цветът и гъстотата могат да варират.

 

Прахообразната АФА е регистриран 100% растителен продукт.

Подходящ за вегани*.

Подходящ за вегани

*вегани - пълни вегетарианци, които не само се хранят изключително с растителни продукти, но и не използват продукти пряко или косвено получени от използването на животни.

 

Съдържание на Водорасли АФА под формата на течност:

  • Кашер * сертифициран растителен глицерин като основа
  • Водорасли АФА от езерото Кламат
  • Течни микро минерали (естествено добити от хумосен шист)
  • Екстракт от плодове от черна боровинка
  • Екстракт от плодове от червена боровинка

 

*кашер - с това понятие еврейската традиция обозначава религиозно чистата храна от здрав и чист източник.

 

Течната АФА е регистриран 100% растителен продукт.

Подходящ за вегани*.

Подходящ за вегани

*вегани - пълни вегетарианци, които не само се хранят изключително с растителни продукти, но и не използват продукти пряко или косвено получени от използването на животни.


 

Указания за употреба:

Капсули: За профилактика се вземат 3 капсули дневно.

Водорасли на прах: За профилактика се взема половин до 1 грам дневно (1 грам = 1 равна мерителна лъжичка). Смесете праха с малко количество течност и допълнете с изворна вода или сок, или поръсете върху храна. Не консумирайте повече от 4 г дневно.

Течност: За профилактика вземайте по 1 капкомер (1 мл) 2 пъти дневно. Разклатете добре преди употреба. Може да се смеси с плодов сок, но е препоръчително да е прясно издецен, а не купен.


И трите форми на АФА (капсули, прах, течност) не съдържат никакви други съставки, консерванти, оцветители, овкусители, подсладители, захар или аромати.


 

Натурално

Продуктът не съдържа ГМО.


 

Напишете коментар
Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !
Лош           Добър