Супер Плодова енергия с Витамин C на АкваСорс 60 капсули

АКВАСОРС СУПЕР ПЛОДОВА ЕНЕРГИЯ С АЦЕРОЛА, МАКУЙ БЕРИ И АКАЙ БЕРИ

Помогнете на организма си и подсилете имунната си система през студения и грипния сезон с този богат източник на витамин С, в комбинация и с други антиоксиданти. Съставките са комбинация от 100% органични дребни плодове на прах, изобилстващи от хранителни вещества, като се използва целия плод.

Особено внимание е отделено при събиране и лиофилизиране на плодовете, което се осъществява чак когато те достигат максималната си хранителна стойност. По този начин се постига максимално усвояване на хранителните вещества от организма, което е допълнителна полза.

AquaSource Супер Плодова енергия C е една от най-добрите натурални хранителни добавки на пазара, които са предназначени за укрепване на имунната система.

Това е идеален продукт за хора, които водят активен начин на живот и за тези, които са подложени на интензивни физически натоварвания. Отлична хранителна добавка за вегани и вегетарианци.

С нашата 100% органична и мощна комбинация от плодове на прах, които предлагаме в True-filled капсули, без добавка на противослепващи агенти, можете да получите богат източник на натурален витамин С.

Плодовете в AquaSource Супер Плодова енергия C са изцяло от органично отгледани видове, типични за мястото, където виреят в естествената си среда. Установено е, че растенията, които се отглеждат по този начин, имат до два пъти по-високо съдържание на естествени минерали, в сравнение с нормалните видове, които се предлагат масово в търговската мрежа.

Дребните плодове са може би сред най-богатите на хранителни вещества плодове, но от огромно значение е и начинът, по който хранителните вещества се запазват. Много от тези плодове достигат своята зрялост само в определени периоди от годината и затова е необходимо точно тогава да се събират и съхраняват.

Използва се технологията - Лиофилизация (сушене чрез замразяване), което позволява на хранителните вещества да бъдат съхранени и така да могат да се ползват през цялата година. Всъщност доказано е, че нивата на лиофилизираните хранителни вещества в една порция замразени дребни плодове дори могат да бъдат по-високи от тези в пресните.

Комбинацията от изцяло органични дребни плодове на прах в продукта AquaSource Супер Плодова енергия C включва: органична ацерола на прах, лиофилизиран органичен макуй бери на прах, лиофилизиран органичен акай бери на прах и плодове от органичен морски зърнастец на прах.                 
                     

Основни предимства

Концентриран източник на натурален витамин С от изцяло органични, богати на хранителни вещества дребни плодове на прах, за естествена подкрепа на имунната система.
Две капсули на ден осигуряват 100% от хранителната референтна стойност в ЕС за витамин С.
Чудесен продукт за активен начин на живот, включително и за спортисти.
Богата на антиоксиданти комбинация, която подпомага възстановяването и имунитета.
Добър източник на желязо, магнезий и други важни минерали.
Спомага за укрепване на имунната система през студения и грипен сезон.

Здравни твърдения, одобрени от Европейския орган за безопасност на храните (ЕОБХ):
Витамин С допринася за намаляване на чувството за отпадналост и умора.
Витамин С допринася за нормалното освобождаване на енергия в тялото.
Витамин С допринася за нормалната функция на нервната и имунната системи.
Витамин С допринася за предпазване на клетките от оксидативен стрес.             

Данни за алергени:
Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.
Производител: AQUASOURCE, Великобритания.

 

Напишете коментар
Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !
Лош           Добър