Остео-форте с калций и витамин К2 на АкваСорс - 60 капсули

 

 


ОСТЕО-ФОРТЕ на АкваСорс


 

Остео-Форте се препоръчва при:

зелена отметка остеопороза

зелена отметка засилен недостиг на калций

зелена отметка родилки и кърмачки

зелена отметка менопауза


Остеопорозата е намаляване на плътността на костите. Към 35-та си година човекът има максимална костна плътност, след това тя започва да намалява. На пазара от ден на ден асортиментът на хранителни добавки за повишаване на плътността на костите става все по-голям, и на човек му е трудно да направи правилния избор. Обикновено истината е в подробностите - обърнете внимание на количествата и формата на използваните витамини и минерали, тъй като от това зависи степента на усвояване. Много често в хранителните добавки добавят калциев карбонат, т.е. тебешир, който се усвоява лошо (написано е само калций, без да се уточнява от какво). Освен това излишните количества калциев карбонат могат да бъдат неправилно натрупани в други части на организма, например ставите, меките тъкани и кръвоносните съдове, където могат да причинят калциране. Също така магнезият е често срещан като карбонат, оксид, хлорид или солфат - всички тези форми се усвояват в малка степен. Това обаче не е така при новия продукт на AquaSource Остео-Форте.

 

Остео-Форте на АкваСорс е специално разработен и подобрен за всички, които искат да имат здрави кости. За да бъдат костите ни здрави, да ни осигуряват пълноценен живот, е изключително важно с храната да си доставяме всички хранителни вещества, необходими за здравината им. В Остео-Форте на Аквасорс е заложена перфектна комбинация от биологичен калций, магнезий и всички необходими хранителни вещества - за да се предпазите от остеопороза или по-лесно да се справите с нея. Приемайки само 2 капсули АкваСорс Остео Форте ще си осигурите всички хранителни вечества, необходими за поддържането на здрави кости. Съставките в Остео-Форте са внимателно, научно изследвани, в пропорционални количества и най-бионаличните форми.Състав на AquaSource Остео-Форте:

зелена отметка магнезий (цитрат)

зелена отметка калций (водорасли)

зелена отметка магнезий (водорасли)

зелена отметка микроводорасли АФА - допринасят за повишаване на хранителния състав и синергия на продукта.

зелена отметка бор - този минерал е включен в съдържанието на Остео-Форте, тъй като превръща витамин Д в активна форма и увеличава усвояванието на магнезия, калция и витамин Д.

зелена отметка витамин Д3

зелена отметка витамин К2 - най-чистият, активен и сигурен витамин К2 в света. Той е по-лесно усвоим и по-дълго активен от витамин К1, тъй като витамин К1 се оползотворява в тялото за няколко часа, а К2 остава активен няколко дни.

зелена отметка витамин Д2 - добит от органични гъби на прах. Това са специални гъби, които се отглеждат без пестициди и с минимална обработка, осигурявайки органично серцифициран прах.

зелена отметка цинк (цитрат) - участва във формирането и укрепването на зъбите и костите.

зелена отметка протеаза

зелена отметка амилаза

зелена отметка липаза


Указания за употреба:

Капсули: по 1 капсула два пъти дневно, по време на хранене.
 

Продуктът не съдържа ГМО. Продуктът не съдържа ГМО.

Напишете коментар
Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !
Лош           Добър