Пакет „Уелнес Голд“

Производител : AquaSource
Код на продукта : Пакет „Уелнес Голд“
Наличност : В наличност
459,80лв

Пакет „Уелнес Голд“

Пакет „Уелнес Голд“

Пакет „Уелнес Голд“  Най-добрата комбинация за пълноценен начин на живот

Отстъпка

Когато разнообразното и балансирано хранене и здравословният начин на живот са от огромно значение, а в повечето храни липсват важните елементи, то вземането на хранителни добавки е удобен и сигурен начин за осигурим приема на важните хранителни вещества.

Този пакет е специално разработен с оглед на това максимално да осигури онези хранителни добавки, които могат да подпомогнат предпазването от недостига на важните хранителни вещества, които биха могли да са в недостатъчно количество и качество в храната ни.


Пакетът „Уелнес Голд“ съдържа:

  1. Коластра КолАктив 3  – 120 капсули, съчетава коластра с Лактоферин и пробиотикът Лактобацилус Ацидофилус.
  2. Зелена енергия – 120 капсули, уникална комбинация от три естествено добити съставки: AquaSource водорасли, органична алфалфа и хавайска спирулина.
  3. Комплекс Мастни Киселини – 50 мл, незаменимите мастни киселини са един от стожерите на доброто хранене, а продуктът на AquaSource е оптимизиран, за да осигури омега 3 и омега 6 мастни киселини в идеално съотношение.
  4. Храносмилателни ензими – 60 капсули, смес от важни ензими.
  5. Коензим Q10 с хром – 30 капсули. Осигурява коензим CoQ10 заедно с хром – минерал, който допринася за нормалната обмяна на микро-веществата.
  6. Органичен Витамин D – 60 капсули. Нов в продуктовата ни гама. Съдържа органичен витамин D и естествен калций – комбинация, която подпомага поддържането на нормални кости, зъби, както и функцията на мускулите. Освен това калцият допринася за нормализиране на енергийния метаболизъм, невротрансмисията, съсирването на кръвта и нормалното действие на храносмилателните ензими. В същото време витамин D подпомага нормалната функция на имунната система и участва в процеса на деление на клетките.
  7. Супер Антиоксидант – 60 капсули. Осигурява витамин Е - антиоксидант, който заедно с Пикногенол®, билките и каротеноидите в продукта, допринасят за предпазването на клетките от оксидативния стрес.

Повече за Коластра КолАктив 3 прочетете – тук.

Повече за Зелена енергия прочетете – тук.

Повече за Комплекс Есенциални Мастни Киселини прочетететук.

Повече за Храносмилателни ензими прочетете – тук.

Повече за Коензим Q10 с хром прочетете – тук.

Повече за Органичен Витамин D прочетете – тук.

Повече за Супер Антиоксидант прочетете – тук.

Напишете коментар
Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !
Лош           Добър