Муун Баланс - 60 капсули

Производител : AquaSource
Код на продукта : Муун Баланс - 60 капсули
Наличност : В наличност
69,00лв

Муун Баланс - 60 капсули


Муун Баланс

За доброто здраве на жените в менопауза


За доброто здраве на жените в менопауза


Муун Баланс на АкваСорс е хранителна добавка, създадена за жени, навлизащи в климактериума, както и за жени с предменструален синдром. Този продукт помага да се преодолеят тези така трудни за жените периоди.

Отстъпка

След тежкия няколкогодишен период на пубертета, когато всички хормони скачат, падат, лутат се и изобщо – търсят своето място под слънцето, менопаузата е поредното изпитание за женския организъм. По време на менопаузата тялото на жената спира да произвежда женските хормони естроген и прогестерон, което води след себе си редица промени в организма.  Освен че цикълът спира, заради ниското ниво на хормоните се появяват горещи вълни,  могат да се получат и усложнения на пикочната и половата система. Други промени свързани с менопаузата са  изпотяване, честа смяна в настроението, вагинална сухота, колебливост в сексуалните желания , разсеяност, неспокоен сън и умора. Проучванията на специалистите сочат, че този период от живота на жената протича по-тежко при 2/3 от дамите - недостигът на хормони води до невро-вегетативни и невро-психични смущения, честа остеопороза, както и повишен риск от сърдечносъдови заболявания.Муун Баланс


Муун Баланс е подходящ за всички възрасти от пубертета до менопауза при всички случаи на хорманален дисбаланс, където е необходимо подпомагане на психоневроендокринноимунната или ПНЕИ-система.


Уникалната комбинация от билки и хранителни вещества в AquaSource Муун Баланс е така съчетана, че в максимална степен да подпомогне поддържането на добро общо състояние и жизненост в периода на менопаузата. За максимално усвояване на съставките са добавени храносмилателни ензими. Ефектите от продукта са подсилени с нашата Суперхрана* AquaSource водорасли.
 Уникалната комбинация от билки и хранителни вещества в AquaSource Муун Баланс е така съчетана, че в максимална степен да подпомогне поддържането на добро общо състояние и жизненост в периода на менопаузата.

Пфафия (Сума) - вид лоза, растяща в района на южноамериканските тропически гори. Често наричана „бразилски жен-шен”, пфафията е адаптогенна билка, което означава, че подпомага приспособяването на организма към промените.

Мексикански сладък картоф - диворастящ, открит в Мексико от японски учени през 1936 г. Смята се, че подпомага поддържането на теглото, подпомага храносмилането и подкрепя имунната система.

Донг куай - използвана в Китай от хилядолетия. Известна също като „женски жен-шен” заради адаптогенните си свойства. Може да подпомогне здравето на женските органи, поддържайки движението на кислород в кръвта.

Мака - друга адаптогенна билка, която може да подпомогне приспособяването на организма към настъпващите промени през менопаузата. 

Астрагал - азиатска билка, която подпомага защитните сили на организма като поддържа имунната система здрава.

Атриплекс (солен храст) - някои симптоми на менопаузата могат да се дължат на нестабилните нива на кръвната захар. Атриплексът е богат на хром, който може да допринесе за естествено регулиране на инсулиновите нива.

Лигнани – съдържат се в някои растителни храни, като лененото семе и могат да окажат полезно въздействие върху жените в менопауза.

Органична ацерола – осигурява витамин С в изключително лесноусвоима форма. Той е необходим за производството на колаген – протеин, подпомагащ поддържането на мека и еластична кожа. Важен е и за здравето на сърдечно-съдовата система.

AquaSource водорасли – нашата суперхрана* осигурява широк спектър хранителни вещества в лесноусвоима форма.Основни предимства:

•    Подпомага доброто общо състояние на жената по време на менопауза.

•    Съдържа витамини В12, С и Е в подкрепа на костите, имунната и нервната системи, а също и за намаляване на умората.

•    Без глутен, зърнени храни, жито, лактоза.

•    Без добавена захар, консерванти, изкуствени оцветители или мая.
 


Здравни твърдения, одобрени от EFSA:

Витамин С – за нормалното образуване на колаген в кожата, костите и хрущяла.

Витамините С и В12 - допринасят за намаляване на умората и изтощението и за нормалното функциониране на нервната и имунната системи.

Витамин С и Е – за предпазване на клетките от оксидативен стрес.
 


Данни за алергени:

Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.


Указания за употреба:

      Вземат се по две капсули дневно по време на хранене.


Опаковка: 60 капсули.


2 капсули (1 дневна доза) съдържат:

Витамин С (от естествена органична Ацерола)

400 mg (осигуряващи от 80 mg до 100 mg витамин С - 100% до 125% ПДД*)

Бразилски жен-шен (пфафия - Pfaffia paniculata)

160 mg

Донг куай (китайски жен-шен)

90 mg

Атриплекс (солен храст - Atriplex halimus)           

70 mg

Мака (Lepidium meyenii)

50 mg

Йонни микроминерали (естествено добити от Голямото солено езеро, Юта, САЩ)

50 mg

Афанизоменон флос-акве (Водорасли АФА от езерото Горен Кламат, Орегон, САЩ)

50 mg

Ленено семе (мляно)

40 mg

  - осигуряващо лигнани

8 mg

Естествен Витамин Е

24 mg αТЕ** (36 iu, 200% ПДД*)

Астрагал (Astragalus membranaceus)

30 mg

Мексикански див сладък картоф  (Dioscorea villosa - диоскорея, див ям)

20 mg (10:1 екстракт, еквивалент на 200 mg)

Протеаза

20 mg

Амилаза

10 mg

Липаза

10 mg

Капсула

100% растителна целулоза

 

*ПДД - Препоръчвана Дневна Доза

** αТЕ - алфа-токоферол еквиваленти


Продуктът не съдържа ГМО.Продуктът не съдържа ГМО.

 

Напишете коментар
Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !
Лош           Добър