КОМПЛЕКС ЕСЕНЦИАЛНИ МАСТНИ КИСЕЛИНИ - ЕМК на АкваСорс

Производител : AquaSource
Код на продукта : Комплекс есенциални мастни киселини - ЕМК на АкваСорс
Наличност : В наличност
44,15лв

КОМПЛЕКС ЕСЕНЦИАЛНИ МАСТНИ КИСЕЛИНИ - ЕМК на АкваСорс


Есенциални Mастни KиселиниЕМК

Омега 3, 6 и 9 есенциални мастни киселини

НОВА ФОРМУЛА С ПОВЕЧЕ ОМЕГА 3 И 98% БИО (98% ORGANIC)!


Отстъпка

 

Всички знаем, че в забързания си ритъм на живот, доста хора не успяват да се хранят пълноценно. Много често мазнините, които приемаме на са най-подходящи за клетъчното ни хранене. На помощ идва суперхраната – Есенциални мастни киселини, или за по-кратко ЕМК.


Какво представляват есенциалните мастни киселини от АкваСорс?

Комплекс Есенциални мастни киселини

Това е може би най-пълният комплекс мастни киселини, който можеш да намериш на пазара! Есенциални Мастни Киселини (ЕМК) на АкваСорс е бленд от студено пресовани масла от семена, ядки и водорасли. Съдържа 88 мастни киселини, в това число и всички незаменими в добре балансирано съотношение. Изключително ценна супер храна, полезна за болни и здрави, за деца и възрастни, за хора на умствения труд и хора, подложени на интензивни физически натоварвания.

ЕМК (есенциалните, незаменимите мастни киселини) влизат в състава на липидите, които са жизнено необходими за изграждане на мембраните на всички наши клетки. Не се произвеждат в организма и трябва да се набавят отвън.

Отдавна СЗО (Световната Здравна Организация към ООН) обръща внимание на това, че всеки е застрашен от дефицит на ЕМК, поради топлинното обработване на храната и рафинирането на растителните мазнини. Според СЗО поне 3% от калориите трябва да идват от ЕМК (при подрастващи, бременни и кърмачки - двойно).


Полиненаситените мастни киселини са важни за поддържането на здраво сърце, стави, кости и много други телесни функции, включително и добър метаболизъм. Съвременният живот не винаги ни позволява чрез храната да си осигурим това, от което се нуждаем.
Нашият Комплекс мастни киселини, е чудесен начин да си гарантираме, че получаваме правилните мастни киселини. Над 98% от съставките са органично отгледани.

Тялото се нуждае от набор есенциални мастни киселини. Когато се използва думата „есенциални” при описанието на мастните киселини, аминокиселините или други хранителни вещества, означава, че те не могат да се произведат от организма, а е необходимо да бъдат осигурени чрез храната.

Мастните киселини подпомагат организма за:
•    Хормоналния баланс.
•    Метаболизма на холестерола.
•    Здравето на сърцето.
•    Здравето на ставите.
•    Здрава кожа.
•    Мозъка и нервната система.
AquaSource Комплекс Есенциални мастни киселини съдържа широка гама есенциални и неесенциални мастни киселини от свещица, чесън, сусамено семе, ленено семе, кайсиеви ядки, богато на DHA масло от микроводорасли и още много растителни масла от органично отглеждани растения, които, за да запазят хранителните си качества, са студено пресовани.
 


Основни предимства:


•    Използваме 100% не-ГМО (не-генно модифицирани организми)

•    Над 98% от съставките са органично отгледани и студено пресовани, за да се запази пълната им хранителна стойност.

•    Оптимално съотношение на Омега-6 към Омега-3, по научна спецификация, за поддържане здравето на сърцето.

•    Добър източник на Омега-9.

•    Масла, богати на DHA, от микроводораслов източник – осигурява DHA, за да подпомогне поддържането на мозъчната функция.
 


Типично съдържание в 2 ml:


Омега-3  514mg,

Омега-6  587mg, Омега-9  543mg

Енергия - 73.18KJ, 17.8kcal
 


Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.


Кой може да употребява Есенциални мастни киселини от АкваСорс?

Това е изключително полезна хранителна добавка, и е подходяща за хора от всяка възрастова група, занимаващи се с интелектуален или физически труд. Много подходяща за хора с нисък имунитет или алергии.

Според Световната здравна организация към ООН, около 2% от калориите, които всеки ден приемаме трябва да са ЕМК, за да сме в добро здраве.

Имайки предвид, колко важни са есенциалните мастни кислеини за изграждането на клетките, значението от приема им при бременни и кърмещи жени е още по-важно.


Опаковка: 50 мл. 


Указания за употреба:

За най-добро усвояване - капките се поставят под езика и се задържат там 30-60 сек. Могат да бъдат накапвани върху хляб.

За възрастни - два пъти дневно по 20 капки е напълно достатъчна профилактична доза. При остри вирусни инфекции или след дълго боледуване е препоръчително 60 капки да се приемат на 3 или четири приема.

При деца над 6 години – два пъти по 15 капки.

За деца над 2 години - препоръчителната доза е два пъти по 10 капки.

Продуктът е подходящ за бебета над 7 месеца, като се започва с една капка на ден и всеки месец капките се увеличават с по една.


 

Напишете коментар
Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !
Лош           Добър