Коензим Q10 комплекс с хром пиколинат и АФА водорасли

Производител : AquaSource
Код на продукта : Коензим Q10 комплекс с хром пиколинат и АФА водорасли
Наличност : В наличност
78,85лв

Коензим Q10 комплекс с хром пиколинат и АФА водорасли


Коензим Q10 комплекс с хром пиколинат и АФА водорасли

При сърдечно-съдови проблеми, хронична умора и стрес


Коензим Q10 комплекс с хром пиколинат и АФА водорасли


„Чудото на сърцето“


Чудото на сърцето

ВЕЧЕ С 2 ПЪТИ ПОВЕЧЕ КОЕНЗИМ Q10 ВЪВ ВСЯКА КАПСУЛА, А ИМЕННО 90 МГ ВЪВ ВСЯКА КАПСУЛА!

Отстъпка


 

Коензим Q10 (CoQ10) е добре известен антиоксидант, който укрепва имунната система, заздравява сърдечния мускул. Той има ключова роля в процеса на обмяна на веществата на клетъчно ниво в човешкия организъм.

Предпазва и поддържа сърдечния мускул в добро състояние.

Коензим Q10 с хром + водорасли

Коензим Q10 се съдържа във всяка клетка на тялото и спомага за производството на клетъчна енергия. Тази енергия е двигателя на живота.

Коензим Q10 участва активно в обмяната на веществата и подпомага поддържането на метаболизма. Добит е от естествени източници и осигурява важни хранителни вещества. Притежава силно антиоксиданто действие.

В страните с добре развито здравеопазване Q10 e задължителна хранителна добавка.


Защо е толкова важно да приемаме Коензим Q10?

Q10 е коензим, който поддържа цялостното здраве, защото се намира във всяка клетка и отговаря за произвеждането на адеонозин-трифосфат (АТФ) - това е молекула, богата на енергия, която участва във всеки физиологичен процес. CoQ10 е единственото вещество, което помага за възстановяването на АТФ.

Черният дроб синтезира коензим Q10 от всяка приемана храна и трупа запаси в частите от тялото, където усеща най-голяма необходимост. Обикновено това са сърцето, мускулните тъкани и черният дроб. С възрастта обаче тази функция на черния дроб се забавя и количеството синтезиран CoQ10 намалява. При повечето хора над 35-годишна възраст се наблюдава дефицит. Затова е важен приемът на коензим Q10 за нормалното функциониране на организма.


Защо в състава са добавени хром пиколинат и Водорасли АФА?

Хром пиколинат е лесноусвоима форма на хрома – минерал, който играе важна роля при процесите на обмяна на глюкозата и нормалната обмяна на веществата в организма. Той влияе положително върху поддържането на нормалните нива на кръвната захар и подобрява съотношението между мускулната и мастната тъкан в тялото.

Добавени се и Водорасли АФА, които са едни от най-чистите и най-богати на минерали и други здравословни вещества водорасли в света. Те не се замразяват и се обработват по патентования метод на сушене BioActive Dehydration, който осигурява максимално запазване на хранителните им свойства, без да ги излага на високи температури.


Опаковка: 30 капсули


Указания за употреба:

Приемайте по една или две капсули по време на хранене.


Продуктът се предлага и в инстантна форма на прах, която се усвоява мигновено - натиснете тук, за да прочетете за Клетъчна енергия.


Какво съдържа всяка капсула:

зелена точка Кламатско водорасло ( АФА ) - 100 мг;

зелена точка Коензим Q10 – 90 мг;

зелена точка Хром пиколинат – 200 мг;

зелена точка Оризово брашно като свързващ агент;

зелена точка Обвивката на капсулата е от чист желатин 100мг.


Регистриран 100% растителен продукт. Не съдържа консерванти, оцветители, овкусители, подсладители, захар, аромати. Подходящ за вегани и вегетарианци!

Регистриран 100% растителен продукт. Не съдържа консерванти, оцветители, овкусители, подсладители, захар, аромати. Подходящ за вегани и вегетарианци!

 

Не съдържа ГМО.    Не съдържа ГМО.

Напишете коментар
Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !
Лош           Добър