АкваСорс водорасли (АФА) течност - 60мл

Код на продукта : АкваСорс водорасли (АФА) течност - 60мл
Наличност : В наличност
71,50лв

АкваСорс водорасли (АФА) течност - 60мл

Отстъпка

 


Супер храна № 1 в света


Водорасли АФА течност

Синьо-зелените микроводорасли са първите живи същества на нашата планета, които са се появили някъде преди 4 млрд години, когато земята е един безжизнен отровен от газове и радиация свят.

Освен че носят биологична информация за адаптация на човешкия организъм на клетъчно ниво към днешната замърсена заобикаляща ни среда, те са и естествени анаболи – техните органични съединения лесно се матаболизират и използват от тялото като градивен материал.

От особена важност в днешния задръстен  от токсини свят е да открием екологично чист  и естествен източник на храна извън почвата, която страда от тотален хранителен дефицит и носи разрушителните енергии на хиляди замърсители. Точно такъв енергиен хранителен източник е екологично чистия и защитен район на езерото Горен Кламат в Каскадните планини в щата Орегон, САЩ, където диворастящото водорасло Аfanizomenon Flos Aguae - накратко AFA (АФА), предлагано от АкваСорс, е естествен обитател. Многобройните планински потоци и геотермални извори, които захранват езерото, са носели и отлагали на дъното му през вековете богатата на минерали вулканична пепел покриваща района вследствие изригване на вулкан. Затова водораслото АФА съдържа богата гама от полезни минерали - калций, хром, кобалт, мед, желязо, магнезий, манган, калий, бор, фосфор, селен, натрий, сяра, титан, ванадий, цинк и др. В това отношение АФА превъзхожда изкуствено култивираните сладководни водорасли и даже люцерната, която е най-добрият източник на минерали между висшите растения. От друга страна, АФА почти не съдържа йод.

Диворастящото Кламатско водорасло АФА се усвоява отлично от човешкия организъм и е пълноценен естествен източник на минерали, аминокиселини, ензими, антиоксиданти, хлорофил, бетакаротин, витамини и други. Даже малки количества АФА, прибавяни към обичайното меню, имат голям благотворен ефект върху здравето. Хора от целия свят редовно го включват в диетата си, за да си набавят онова, което обикновеното хранене не осигурява.

Кламатските водорасли АФА са изсушени при ниски температури по патентования метод БиоАктивна Дехидратация (BioActive Dehydration). Процесът на сушене протича при 37 градуса, като по време на процеса температурата се повишава до 40,5 градуса само за 2 минути, след което температурата се нормализира. Този щадящ метод позволява запазването на всички вещества във водораслите в биоактивна форма.

 


Нашите AquaSource водорасли в течна форма могат да подпомогнат гарантирането на ежедневен прием на максимално количество хранителни вещества. Тази Суперхрана* съдържа екстракти от червени и черни боровинки, които увеличават още повече антиоксидантните свойства. Някои предпочитат тази течна форма, която е отлична за умствената дейност и се абсорбира бързо.
Имат отлична трайност и стабилност след отваряне. Естествено, не съдържат изкуствени съставки, нито химични консерванти.

AquaSource Течни водорасли е първокачествен, превъзходен продукт с водорасли, червени и черни боровинка, и течни микроелементи, естествено добити от хумусен шист, в основа от одобрен растителен глицерин – „кашер“.
 


Основни предимства:


•    AquaSource водорасли - Един от най-пълноценните и ефикасни природни хранителни източници. Богати на бетакаротин и витамин В12. Отличен източник на желязо и други важни минерали.

•    Червени боровинки - добре познати като едни от най-богатите на хранителни вещества плодове на планетата. Научни изследвания сочат, че червените боровинки съдържат значителни количества антиоксиданти и други фитонутриенти, които могат да подпомогнат предпазването от изобилстващите в организма свободни радикали, които могат да увредят клетките и тъканите.

•    Черни боровинки - с висока концентрация на танини и флавоноидни съставки, притежаващи невероятни антиоксидантни свойства.

Тази уникална формула често се предлага на малки деца в плодов сок за лесно усвояване.

 


 

Здравни твърдения, одобрени от EFSA:


Витамин В12 допринася за намаляване на умората и изтощението както и за нормалното функциониране на нервната и имунната системи. Желязото спомага за подобряване на когнитивната функция.
 


Данни за алергени:


Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

 


Водораслите АФА на АкваСорс се предлагат под формата на:

Водораслите АФА на АкваСорсКапсули – 60 или 120 капсули;


АФА Прах – 50 гр.Прах – 50 гр. с включена удобна мерителна лъжичка от 1 гр.


Водораслите АФА течностТечност – 60 мл. с удобен капкомер.


 

Съдържание на Водорасли АФА под формата на капсули:

 

1 капсула

1 дневна доза

(3 капсули)

Афанизоменон флос-акве (АФА, водорасли от езерото Кламат)

300 мг

900 мг

обвивка на капсулата

чист желатин

чист желатин


Съдържание на Водорасли АФА под формата на прах:

Съдържа единствено Афанизоменон флос-акве (АФА, водорасли от езерото Кламат). Продуктът е естествен: вкусът, цветът и гъстотата могат да варират.

 

Прахообразната АФА е регистриран 100% растителен продукт.

Подходящ за вегани*.

Подходящ за вегани

*вегани - пълни вегетарианци, които не само се хранят изключително с растителни продукти, но и не използват продукти пряко или косвено получени от използването на животни.


Съдържание на Водорасли АФА под формата на течност:

  • Кашер * сертифициран растителен глицерин като основа
  • Водорасли АФА от езерото Кламат
  • Течни микро минерали (естествено добити от хумосен шист)
  • Екстракт от плодове от черна боровинка
  • Екстракт от плодове от червена боровинка

 

*кашер - с това понятие еврейската традиция обозначава религиозно чистата храна от здрав и чист източник.

 

Течната АФА е регистриран 100% растителен продукт.

Подходящ за вегани*.

Подходящ за вегани

*вегани - пълни вегетарианци, които не само се хранят изключително с растителни продукти, но и не използват продукти пряко или косвено получени от използването на животни.


 

Указания за употреба:

Капсули: За профилактика се вземат 3 капсули дневно.

Водорасли на прах: За профилактика се взема половин до 1 грам дневно (1 грам = 1 равна мерителна лъжичка). Смесете праха с малко количество течност и допълнете с изворна вода или сок, или поръсете върху храна. Не консумирайте повече от 4 г дневно.

Течност: За профилактика вземайте по 1 капкомер (1 мл) 2 пъти дневно. Разклатете добре преди употреба. Може да се смеси с плодов сок, но е препоръчително да е прясно издецен, а не купен.


И трите форми на АФА (капсули, прах, течност) не съдържат никакви други съставки, консерванти, оцветители, овкусители, подсладители, захар или аромати.


натурално

Продуктът не съдържа ГМО.


 

Напишете коментар
Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !
Лош           Добър