За нас

Добре дошли!

С огромна радост Ви представяме http://zazdrave.net – Суперхрани и хранителни добавки за цялото семейство!

                                                                            

В съвременния свят хранителният режим на средностатистическия човек е съставен основно от преработени храни, рафинирана захар и въглехидрати, а това означава, че в храната най-вероятно липсват жизненоважните хранителни вещества. Селскостопанските култури се торят предимно с изкуствени торове и растат върху изтощени почви, поради което не съдържат достатъчно микроелементи. Замърсяването с пестициди, антибиотици, хормони, изгорели газове от автомобилите и др. отдавна е надминало допустимото. При преработването и готвенето на храните се изхвърлят и унищожават много полезни техни съставки – витамини, ензими, целулоза и т.н. Добавят им се оцветители, подсладители, стабилизатори, консерванти и какво ли още не.

Добавяйки ежедневния стрес и негативните емоции от ежедневието ни, организмът ни бива подложен на много нездравословно влияние и има нужда от допълнителна  подкрепа.
Като цяло е трудно достижимо приемането на идеално балансирана и пълноценна храна, която да осигурява оптимални нива на важни хранителни вещества, които да поддържат организма ни в отлично състояние.

На помощ идват продуктите на АкваСорс – компания, основана през 1994 г. от Дейвид Хауъл и Робърт Дейвидсън, двама водещи хомеопати във Великобритания. Компанията е посветена в поддържането на по-здравословен начин на живот чрез натурални продукти. Всички продукти на компанията са 100 % генно-НЕмодифицирани.

Част от визията на компанията е продуктите да се разпространяват чрез независими дистрибутори, използвайки един от най-силните начини за дистрибуция – мрежов маркетинг. Днес АкваСорс е призната за една от водещите компании в Европа, работещи в областта на природосъобразното хранене. Офиси на АкваСорс има в следните страни: Великобритания, България, Гърция, Русия, Македония, Хърватска, Швеция, Финландия и Естония.

Средностатистическия човек вече е осъзнал ситуацията, в която се намира съвременния свят и е започнал да си дава все по-голяма сметка за това, че здравословният начин на живот е ключова стъпка за приспособяването към сегашните и бъдещите условия на нашата планета.