Зелена енергия на АкваСорс 60 капсули


Зелена Енергия


акет Уелнес Къмплит

Прочетете повече тук: http://zazdrave.net/index.php?route=product/product&path=61&product_id=100

Зелена Енергия

Отстъпка

AquaSource Зелена Енергия е един от най-продаваните ни продукти, дължащо се на синергичната комбинация от AquaSource водорасли, органична алфалфа и хавайска спирулина. Тази богата на хранителни вещества храна, допринася за повишаване на енергийните нива и подобряване на когнитивната функция.

AquaSource Зелена Енергия е уникална комбинация на три съставки от естествен произход, която да спомогне за насърчаване на клетъчното здраве и оптималните енергийни нива.


Зелена енергия - 60 капсулиКакво се съдържа в Зелената енергия:

  • Синьо-зелени водорасли АФА от езерото Кламат:

Те са едни от най-чистите и най-богати на минерали и други здравословни вещества водорасли в света. Не се замразяват и се обработват по патентования метод на сушене BioActive Dehydration, който осигурява максимално запазване на хранителните им свойства, без да ги излага на високи температури. Сушат се при 37 градусова температура, колкото е тази на човека, като по този начин се запазват здравословните им вещества. Много фирми на пазара предлагат синьо-зелени водорасли АФА, но много от тях сушат водораслите при висока температура, и по този начин "убиват" полезните им свойства.

Синьо-зелени водорасли съществуват от 3.5 милиарда години. Те съдържат най-много енергия и хранителни вещества. Осигуряват 90% от кислорода на Земята и потенциално 80% от храната. Голямо тяхно предимство е, че са в самото начало на хранителната верига и затова са изключително чиста храна.

Те притежават богат съвършен протеинов профил, идентичен с човешкия; богат спектър от витамин В групата, изключително съдържание на бета каротини, фикоцианин, хиляди ензими, невероятна концентрация на органично желязо и йонни минерали, микроелементи, есенциални мастни киселини, антиоксиданти и т.н.

  • Органична алфалфа (люцерна):

отглеждана по цял свят, люцерната е известна със своите дълги корени, чрез които добива минерали, аминокиселини и други хранителни вещества от почвата. Тя осигурява хранителни вещества в концентрирана и лесно смилаема форма.

  • Хавайска спирулина:

това е най-добрата спирулина, защото се преработва натурално и расте целогодишно на перфектния хавайски климат. Преминала е тестове за чистота, което гарантира отлично качество и хранителни стойности.


Основни предимства:


•    AquaSource водорасли съдържат витамини В12 и В5, които подпомагат умствената дейност и намаляването на умората и изтощението.
•    Витамините С и В12 допринасят за нормалната функция на нервната и имунната системи, а витамин С повишава енергийните нива.
•    Желязото допринася за производството на червени кръвни клетки и подобрява когнитивната функция.
•    Органичната алфалфа е концентрирана лесно смилаема храна
•    Съдържа естествено преработена хавайска спирулина.


Здравни твърдения, одобрени от EFSA:

Витамините В12, В5 и С допринасят за намаляването на умората и изтощението.Витамините В12 и С допринасят за нормалното функциониране на нервната и имунната системи.
Витамин В5 – за нормалната умствена дейност.
Витамин С – за нормалното образуване на колаген в кожата и за освобождаване на енергия в организма.
Желязото спомага за нормалната когнитивна функция.


Данни за алергени:

Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.


 

Съдържание на Зелена енергия:

 

1 капсула

1 дневна доза

(3 капсули)

Синьо-зелени водорасли АФА

100 мг

300 мг

Органична (био) алфалфа

180 мг

540 мг

Хавайска спирулина

100 мг

300 мг

обвивка на капсулата

чист желатин - 100 мг

чист желатин - 300 мг

 


Указания за употреба:

Средната дневна доза Зелена Енергия за възрастни и деца над 7 години е 3х1 капсула, а за по-малки деца (над 1 годинка) - 1-2 капсули.


 

Напишете коментар
Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !
Лош           Добър