Soladey Eco – 4 броя сменящи се глави

Код на продукта : Soladey Eco – 4 броя сменящи се глави
Наличност : В наличност
49,00лв

Soladey Eco – 4 броя сменящи се глави


4 броя сменящи се глави Соладей еко

Революция в грижата за зъбите и венците


отстъпка

Йонната четка за зъби Соладей-еко може да ви служи цял живот, ако полагате достатъчна грижа за нея.

Йонната четка за зъби Соладей-еко (Soladey-eco) е японско изобретение, което е патентовано в цял свят. Милиони хора вече ползват четка Соладей-еко и се убедиха в ефективността на този качествено иновативен подход в грижата за зъбите и венците, при това без паста за зъби и синтетични препарати. Да, точно така - без паста за зъби и синтетични препарати.

Йонната четка за зъби Соладей-еко (Soladey-eco) вече е в България, благодарение на АкваСорс.


Видове сменящи се глави – комплект от по 4 броя следните видове:Видове сменящи се глави – комплект от по 4 броя следните видове:

зелена точкасредно-мека Medium

зелена точкамека Soft

зелена точкадетска Child

 


Ако редовно подмяняте сменяемата глава, ще си осигурите оптимална ефективност на четката. Поддържайте винаги чиста светлинно-активиращата се пръчица. Използвайте четката на главата, за да премахнете замърсяванията.


Как да сменя главата на четката?

Подмяната на сменяемата глава става изключително лесно. Просто издърпайте главата и четката, за да ги разделите по продължението на оста, но без да усуквате и огъвате (както е показано на снимката по-долу). След това сложете новата глава здраво върху дръжката, докато чуете звук на кликане.


Титаниева пръчица

Внимание: Уверете се, че държите главата на четката, прикрепена към дръжката и стъблото по всяко време, (с изключение, когато сменяте главата). Никога не оставяйте четката за зъби или дръжката с титаниевото стъбло в близост до малки деца или бебета.


Колко често се подменя главата на четката?

За да запазите вашата Soladey четка за зъби при максимална ефективност, заменяйте главата на четката толкова често, колкото бихте сменяли стандартната четка за зъби. Прието и препоръчително е да се подменя на всеки 2 до 3 месеца, или когато косъмчетата започнат да се кривят.


Какво съдържа комплектът: 4 броя сменящи се глави с твърдост на четката по избор.


Страна на произход: Япония


Ексклузивен разпространител за България: АкваСорс


 

Напишете коментар
Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !
Лош           Добър