Плодова Енергия - прах 40 гр.

Производител : AquaSource
Код на продукта : Плодова Енергия - прах 40 гр.
Наличност : В наличност
60,50лв

Плодова Енергия - прах 40 гр.


Плодова Енергия

Силата на дребните плодове


Плодова Енергия  Силата на дребните плодове


 

Плодова енергия съдържа 15 вида дребни плодове в прахообразна форма: органични лиофилизирани макуй бери и акай бери, смес от органични лиофилизирани горски плодове (диви черни, червени и обикновени боровинки, касис, арония, нар, диво дребно черно грозде, вишни, плодове от див бъз, както и червени, черни и хибридни малини) и плодове от морски зърнастец.

 


Ако желаете максимално да увеличите ползите от богатите на антиоксиданти храни, особено антиоксидантите в дребните плодове, то AquaSource Плодова Енергия на прах е точно за вас. В този продукт са комбинирани над 15 различни вида предимно органични дребни плодове. За да се запази максималната хранителна стойност на плодовете, много внимателно е преценено в кой момент е необходимо те да бъдат обрани и лиофилизирани.

Отличен продукт за активни спортисти и хора, които водят забързан начин на живот. Изключително подходящ за вегани и вегетарианци.

Възползвайте се от антиоксидантните ползи на тази мощна комбинация от дребни плодове.

Плодовете в нашия продукт са предимно органично отгледани видове, типични за мястото, където виреят естествено. Растенията, отглеждани по този начин, са показали, че имат до два пъти по-високо съдържание на естествени минерали, в сравнение с натурализираните видове.

Дребните плодовете са може би сред най-богатите на хранителни вещества плодове, но начинът, по който тези хранителни вещества се запазват, също е от огромно значение. Много от тези плодове са най-добре узрели само в определени периоди на годината и затова е необходимо точно тогава да се събират и съхраняват. Лиофилизацията (сушене чрез замразяване) позволява на хранителните вещества да бъдат съхранени и така да могат да се ползват през цялата година. Всъщност е доказано, че нивата на лиофилизираните хранителни вещества в една порция замразени дребни плодове дори могат да бъдат по-високи от тези в пресните. Плодовете, които съставляват съдържанието на AquaSource Плодова Енергия на прах са:
Органични, лиофилизирани макуй бери* и акай бери*, смес от органични, лиофилизирани горски плодове (амла*, нони*, нар*, касис*, ягоди, вишни, къпини, червени и черни боровинки, малини, ямбери [китайска ягода], джаботикаба [бразилско грозде]) и плодове от органичен морски зърнастец (облепиха)*.

*Сертифицирани като органични от USDA; 84.8% от селскостопанските съставки са органично произведени.
 


Основни предимства:

•    Чудесен за активен начин на живот, включително и за спортисти.

•    Мощна антиоксидантна комбинация, която подпомага възстановяването и имунитета.

•    Добър източник на желязо, магнезий и други важни минерали.

•    Удобна прахообразна форма, която може да се смеси с храна и течности.

•    Подходящ за деца над 5 годишна възраст.
 


Данни за алергени:


Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.


Откъде се добиват плодовете в състава на Плодова енергия?

По-голямата част от плодовете, съдържащи се в Плодова енергия са диворастящи. Изключение прави само морският зърнастец.

Известо е, че плодовете, растящи в естествената си среда, са по-богати на полифеноли и каротеноиди, отколкото тези, които се отглеждат в изкуствени условия.


Как са съхранени полезните вещества в Плодова енергия?

Лиофилизацията е процес на съхраняване на полезните съставки на плодовете чрез замразяване и сушене.

По-голямата част от плодовете, използвани в този продукт, зреят по различно време на годината. Затова е необходим този начин на съхранение на съставките им, за да можем да получим пълното ползотворно действие от синергията на тези плодове.


Указания за употреба:

Обръщаме внимание, че продуктът НЕ Е мигновена храна, поради което не е необходимо да се поставя под езика, но може да се консумира и директно, без да се смесва с храна или течности – въпрос на желание, избор и вкус.


Опаковка: под формата на прах.


Регистриран 100% растителен продуктРегистриран 100% растителен продукт. Подходящ за пълни вегетарианци.

 

Продуктът не съдържа ГМО.

Продуктът не съдържа ГМО.

Напишете коментар
Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !
Лош           Добър