Коластра КолАктив 3™ - 120 капсули

Производител : AquaSource
Код на продукта : Colostrum ColActive 3 ™ - 120 capsules
Наличност : В наличност
89,30лв

Коластра КолАктив 3™ - 120 капсули

Коластра КолАктив 3™

Отстъпка

Какво представлява коластрата?
Коластрата е първото мляко или първата храна, която се произвежда от майката при всички бозайници веднага след раждането на малките. Това е храната, необходима за растежа и имунитета на новороденото.
Коластрата съдържа вещества, създадени от природата, и предоставя на тялото възможността да се противопоставя през целия живот на инвазията на микроорганизми и токсини от околната среда. Тя съдържа имуноглобулини, лактоферин, растежни фактори, антитела, богати на пролин пептиди, ви- тамини, минерали, ензими и аминокиселини.

Колактив 3 120 капсули
Д-р Джон Хайнерман - водещ медицински антрополог и автор на повече от петдесет книги, посветени на здравето и храненето, заявява, че без наличието на коластрата щяхме вече да сме изчезнали.


Каква е разликата между коластрата и млякото?
Коластрата не е мляко. Тя представлява концентрация на хранителни вещества, които предават имунитет и предотвратяват появата на "пропускливи черва", инициират и подпомагат растежа, потискат болката при родилния процес. Коластрата е с много по-богато съдържание на протеини, витамини и минерали, и е по-бедна на лактоза.

Защо всички женски бозайници произвеждат коластра?
През целия си живот майката е изложена на въздействието на различни организми в околната среда, за които имунната й система произвежда антитела. Хората и приматите предават около половината от необходимия имунитет към бебетата си, докато все още са в утробата. Други бозайници като крави, коне, овце и кози, не го правят - тяхното потомство трябва да изчака до производството на първата коластра, за да получи този невероятен подарък. Наистина, без коластра, бозайниците, които не са прима- ти, имат много голям шанс да не оцелеят повече от 24 часа (отчетена е смъртност до 95%), тъй като се раждат без развита имунна система и са изложени на патогени веднага щом напуснат безопасността на родовия канал на майката. Ето защо, коластра от крави съдържа значително по-концентрирани вещества, отколкото коластрата на примати и хора.
Тъй като бебетата при хората са получили половината от имунитета си от своите майки още докато са в утробата, те няма да загинат без коластра, но ако не получат следващата "вноска" коластра чрез кърменето, то имунитетът и здравето на дебелото черво често ще бъдат компрометирани, което понякога се проявява като влошено здраве десетилетия по-късно. За щастие коластра ще ни е полезна във всяка възраст.


AquaSource КолАктив3 е нашият продукт с коластра от "следващо поколение" за тези, които искат допълнителна подкрепа за здравето на храносмилателния тракт чрез комбинацията от Ацидофилус и Лактоферин с нашата AquaSource коластра.

AquaSource КолАктив3 предлага отлична хранителна подкрепа на хората, които водят активен начин на живот, включително и спортисти.

Той е полезно допълнение към всеки хранителен режим, тъй като е предназначен да подпомогне долната част на храносмилателния тракт, както и имунната система.

В продукта AquaSource КолАктив3 се използва цялата коластрата. Тя е пълномаслена, което означава, че не преминава през процес на ултрафилтрация.

Коластрата в продукта КолАктив3 е добита от югозападните части на САЩ, където беше построена фабрика за преработка, проектирана от инженер-технолози по млеко-преработка, създадена с единствената цел да се произвежда коластра от най-високо качество. Събраната и преработена коластра се пастьоризира при 72°С в продължение на 15 секунди, след което се суши чрез индиректна топлина при ниска температура. Именно този процес подпомага запазването на възможно най-висока хранителна стойност.

 


Основни предимства:


AquaSource Коластра - Коластрата е „първото мляко“, произведено от майката, което е обогатено с допълнителни хранителни вещества и антиоксиданти. AquaSource използва коластрата от крави, която съдържа между 10 и 20 пъти повече хранителни фактори и антитела от човешката коластра.
 


 

Данни за алергени:

 


Съдържа МЛЯКО като алерген според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.


КолАктив 3 на AquaSource съдържа не само тази невероятна коластра, но допълнително и Лактоферин, и Ацидофилус.

Какво е Лактоферин?
- въпреки, че коластрата естествено съдържа лактоферин, този биоактивен пептид е добавен като съставка, за допълнително подпомагане на имунната система.

Какво е Ацидофилус?
– полезна бактерия, населяваща тънките черва, която подпомага храносмилането. Ацидофилус може да подпомогне организма в борбата срещу вредни бактерии, паразити и други организми.


Указания за употреба:

За възрастни - по 2 капсули дневно - сутрин, с чаша вода, 20 минути преди хранене.

За деца над 7 г. - по 2 капсули дневно.

За деца над 1 г. - по 1-2 капсули дневно разтворени в течност или смесени с храна, но не са необходими точни изчисления, защото КолАктив 3™ е естествен продукт и не може да се предозира. Смесвайте само със студени или хладки течности и храни!


 

Опаковка: 120 капсули (60 дневни дози).

 


Анализ на КолАктив 3™ на АкваСорс:

Съдържание на 100 гр

Енергия в КДжаули

1889 kJ

Енергия в ККал

451 kcal

Белтъци (N x 6.25)

54,4 гр

Мазнини

21 гр

   Наситени мастни киселини

5,8 гр

   Цис-Мононенаситени мастни киселини

7,7 гр

   Цис, Цис-Полиненаситени мастни киселини

7,5 гр

Пепел

5 гр

Влажност

8,3 гр

Общо въглехидрати

11,3 гр

Фибри (АОАС)

0,3 гр

Налични въглехидрати

11 гр

Общо захари

6,9 гр

Натрий

583 мг

 

Анализът е извършен от Reading Scientific Research Ltd.

 

 

Съдържание:

2 капсули (1 дневна доза) съдържат:

Коластра на прах

800 мг

Лактобацилус

Ацидофилус

4 мг, което осигурява 4х106 (4 милиона) жизнени клетки към момента на производство

Лактоферин

2 мг

обвивка на капсулата:

желатин

Продуктът е одобрен и произведен от коластрата на здрави, млечни, пасбищни крави. Не съдържа пестициди, хормони, антибиотици, нито вируса "луда крава". Не съдържа ГМО.

 

 

Продуктът не съдържа ГМО. Продуктът не съдържа ГМО.

Напишете коментар
Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !
Лош           Добър