Бифидус + водорасли - 50 капсули

Производител : AquaSource
Код на продукта : Бифидус + водорасли на Аквасорс - 50 капсули
Наличност : В наличност
43,00лв

Бифидус + водорасли на Аквасорс - 50 капсули

 


Бифидус + водорасли

Здраве за червата


Бифидус + водорасли

Отстъпка

Лактобацилус Бифидус (Lactobacillus Bifidus, Bifidobacterium, Bifidobacteria) е приятелска бактерия (пробиотик), която в естествен вид се открива в дебелото черво в човешкия организъм. Наличието му в организма на човек е един от основните фактори за добро здраве и силна имунна система. Бифидус подпомага поддържането на добрия баланс на полезните бактерии, което позволява ефективното функциониране на дебелото черво и отстраняването на токсините.

Бифидус+Водорасли АФА


Препоръчва се приемането на Бифидус с пробиотика Ацидофилус.

 


 

Какво съдържа всяка една капсула Комплекс Бифидус?

зелена точка Три вида Бифидус – Bifidus Breve, Bifidus Longum и Bifidus Infantis, общо 22 mg (осигурява над 50х109 жизнени клетки към момента на производство)

зелена точка Водорасли АФА 100 mg

зелена точка Капсулата е от чист желатин


Къде се произвежда и пакетира Бифидус ?

Бифидус на АкваСорс се произвежда и пакетира във Великобритания.чество?


Установен е качествен контрол и документите можете да видите тук.


Указания за употреба:

Препоръчителният прием е 1 до 3 капсули дневно, вечер на празен стомах с голяма чаша изворна или минерална вода. Капсулите могат да се разтворят и да се смесят със сок или мляко (кърма), ако е необходимо, особено когато са предназначени за бебета и малки деца.

Бифидус комплекс е хранителна добавка, която може да се взима и от новородени (по 1/3 капсула дневно). Може да бъде особено важна за бебета, родени с цезарово сечение.

Важно! Бебетата могат да приемат бифидобактериите с храната, тъй като при тях, за разлика от възрастните, тези полезни микроорганизми не се унищожават от стомашния сок. По-големите деца и възрастните трябва да приемат бифидобактериите непременно на празен стомах в капсули, които ги предпазват от действието на стомашния сок и се разтварят в червата.


Опаковка: 50 капсули


Продуктът не съдържа ГМО.

Продуктът не съдържа ГМО.

Напишете коментар
Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !
Лош           Добър