Ливър Кленз с йонни минерали от АкваСорс - 60 капсули

Производител : AquaSource
Код на продукта : Ливър Кленз с йонни минерали от АкваСорс - 60 капсули
Наличност : В наличност
93,50лв

Ливър Кленз с йонни минерали от АкваСорс - 60 капсули

Ливър Кленз с йонни минерали от АкваСорс

Нежно, ефективно и безопасно подпомага жизненоважната функция на черния дроб

Цялостна детоксикация на организма и сила за черния дроб

Отстъпка

Човешкото тяло зависи от здравословната, богата на хранителни вещества храна, от чистата вода и въздух, за да зареди невероятната си жизнена система. Част от това  е способността да преработи храната и напитките в гориво. Това гориво поддържа живота чрез енергия и изхвърляне на отпадните вещества от продуктите. Правилната детоксикация и създаването на здрава система водят до зареждане на организма с жизнена енергия, необходима през целия ден. Ако организмът не може да се пречиства от токсините правилно, в него се натрупват отрови от всякакво естество. Това създава сериозна предпоставка за влошаване на здравето, енергийните нива падат и много бързо се появява хронична умора. Последните изследвания показват, че на всеки 10 човека, 8 от тях изпитват хронична умора. 

Ливър Кленз с йонни минерали

Организмът се нуждае от десетки различни вещества, които да поддържат дълъг и здрав живот, но често забравяна част от жизнения процес е детоксикацията. Пречиствателната система на тялото ни се състои от черен дроб, бъбреци, лимфна система, бели дробове, кожа и кръв. Черният дроб изпълнява над 500 различни функции в организма. Като част от храносмилателната система, той подпомага при храносмилането на мазнините, произвежда и отделя жлъчен секрет, регулира нивата на химикали в кръвта, синтезира протеини, филтрира отпадните продукти от кръвта и получава "обогатена" с хранителни съставки кръв от стомашно - чревния тракт, складира или трансформира тези хранителни вещества в химикали,които се ползват на други места в организма. Най-важната функция на черния дроб все пак е филтрирането на отровите и отпадните вещества от кръвта и регулирането на стойностите на много химикали, намиращи се в кръвния поток. Здравият черен дроб е предпоставка за жизненост и повишена енергия. Той притежава уникалната способност да регенерира клетките, които са били унищожени от краткосрочни заболявания и наранявания. Дългосрочните и чести увреждания на черния дроб могат да доведат до постоянни необратими промени. Съвременният начин на хранене, прекаленото консумиране на преработена и пълна с химикали храна, химически обработена вода, злоупотреба с алкохол, могат да подложат правилното функциониране на черния дроб на огромно претоварване. Това може да създаде съществени здравословни проблеми, а дори в крайни случаи да доведе до сериозни негативни последици. Интоксикираният черен дроб може да доведе до понижени енергийни нива, хронична умора и влошено здраве.

Всеки ден се борим да избягваме елементите, които застрашават здравето и доброто ни състояние. Нуждата от постигане на равновесие е належаща. В такъв сценарий, детоксикацията играе важна роля. Затова АкваСорс създаде Ливър Кленз за детоксикация с цел подобряване на здравето (физическо и душевно), увеличаване на продължителността на живота, подобряване на паметта и разкрасяване.


Какво представлява Ливър Кленз?

AquaSource Ливър Кленз е формула за пълно пречистване, която използва известни, безопасни и много ефикасни съставки, в една лесна за поглъщане капсула.
 


Основни съставки


Млечен трън (80% силимарин екстракт) – използвана от стотици години, тази билка нежно стимулира изхвърлянето на натрупаните в черния дроб отпадни вещества.

L-глутатион – Най-важната аминокиселина, която подпомага почистването на черния дроб. Той е важен клетъчен антиоксидант.

N-ацетил цистеин – съдържа N-ацетил цистеин, витамин С и селен. Известно е, че тези три съставки заедно си взаимодействат за повишаване производството на глутатион и отстраняват тежките метали от организма. L-цистеинът подпомага предпазването от оксидация и свързването на тежките метали, особено на живака, и гарантират ефективното отстраняване на тези отрови. Витамин С и селенът са също много ефикасни антиоксиданти за черния дроб. Селенът подпомага и работата на щитовидната жлеза.

Йонни минерали – процесът на очистване на организма се подпомага от над 70 минерала, които осигуряват синергичното действие на другите съставки.

Суперхраната* AquaSource водорасли - едни от най-пълноценните и ефективни източници на хранителни вещества, срещани в природата. Те са богати на бетакаротин, както и витамин В12 и представляват отличен източник на желязо и други важни минерали.
 

*Здравни твърдения, одобрени от EFSA:

Витамините С, В12 и В5 – за намаляване на умората и изтощението.

Витамините В12 и С – за нормалното функциониране на нервната и имунната системи.

Витамин В5 – за нормалната умствена дейност.

Витамините С и Е, и селенът – за предпазване на клетките от оксидативен стрес.

Селенът - за нормалната функция на щитовидната жлеза.

 

Данни за алергени:

Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.
 

Указания за употреба:

                 По две капсули дневно - една на закуска и една на обяд. Тази хранителна добавка е подходяща за деца на 12 години и възрастни.

 

Важно! По време на приема на продукта се пие два пъти по-голямо количество вода от обичайното. Първата седмица може да се появи слаб лаксативен изчистващ ефект, но не е задължително. Продуктът няма противопоказания! При бременност и кърмене трябва да се избягва.

 

Внимание! Ливър Кленз не трябва да се употребява при киста и/или рак на черния дроб, както и в момент на заболяване на черния дроб.  Може да се употребява за профилактика и за възстановяване на черния дроб след неговото излекуване или за детоксикация.


Опаковка: 60 капсули.


Съдържание на 1 дневна доза (2 капсули):

зелена точка Млечен трън (80% силимарин екстракт), което се равнява на 8000 mg млечен трън на прах - 400 mg

зелена точка Витамин С (като калциев аскорбат) -100 mg (167% ПДД*)

зелена точка Холин (като битартарат) - 50 mg

зелена точка АФА (водорасли от езерото Кламат) - 100 mg

зелена точка N-ацетил L-цистеин - 100 mg

зелена точка Съчетание от йонни минерали естествено добити от Голямото солено езеро в Юта - 50 mg

зелена точка Инозитол - 50 mg

зелена точка Витамин Е (D-алфа-токоферил сукцинат) - 33,5 mg α-TE** (d-α-токоферол еквиваленти 50 IU, 335% ПДД*)

зелена точка L-глутатион - 30 mg

зелена точка Селен (като селенметионин) - 50 mcg

зелена точка Капсула чист желатин: 100 mg

 

*ПДД - Препоръчвана Дневна Доза

**α-TE - алфа-токоферол

 

Продуктът не съдържа ГМО.Продуктът не съдържа ГМО.

Напишете коментар
Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !
Лош           Добър