Едра хималайска кристална сол за вана - 1,6кг.

Производител : AquaSource
Код на продукта : Едра хималайска кристална сол за вана - 1,6кг.
Наличност : В наличност
50,00лв

Едра хималайска кристална сол за вана - 1,6кг.


Едра хималайска кристална сол за вана

Натурална кристална сол – полезна и универсална

АкваСорс едра химилайска сол за вана с релаксиращ ефект за цялото тяло след натоварен ден

Отстъпка


Като цяло, в общи линии всяка сол е „натриев хлорид”, но обикновената трапезна сол е толкова рафинирана, преработена и пълна с добавки, че вече няма почти нищо общо с кристалната сол в естествен вид, богата на натурални елементи.

Организмът ни обикновено се нуждае от малко количество сол, приемана всеки ден. Излишните количества сол се преработват от бъбреците, но те могат да изхвърлят само определено количество. С времето консумацията на голямо количество силно преработена трапезна сол може да окаже влияние върху нормалното функциониране на бъбреците.

Хималайска кристална сол

Хималайската кристална сол е повече от обикновен натрий и хлорид. Тя може да се разглежда като холистична, пълноценна, непроменена, натурална сол, кристализирала в земните недра в продължение на милиони години.

Хималайската кристална сол е чиста, натурална кристална сол, която е била подложена на невероятни сили на налягане в продължение на милиони години. Именно налягането е създало кристали с изключителен ред в структурата им и е уловило елементите в тяхната решетка под формата на достатъчно малки частици, които да бъдат лесно усвоени от организма.


Какво представлява Розовата хималайска сол?

Едра хималайска кристална сол за вана

Хималайската кристална сол се е образувала преди 250 милиона години чрез огромни геоложки сили, разразили се в Хималаите. Тя съдържа 84 микроелемента в същата пропорция като в клетъчната течност и кръвната плазма при човека. Тези елементи са в йонна форма, което означава, че те са готови за усвояване от клетките на тялото.


Приложение на едрата хималайска кристална сол за вана:

Взимайки си вана с хималайска сол, вие ще почувствате прилив на енергия! Ако сте използвали обикновени соли, сигурно знаете, че те изсушават кожата, но хималайската кристална сол има обратния ефект.

Тя извежда токсините от кожата, почиства порите в дълбочина и “зарежда” кожата с всичките полезни вещества, които съдържа.


Кои са основните ползи, които ще усетите, използвайки вана с хималайска кристална сол:

зелена отметка Детоксикиране на тялото

зелена отметка Релаксиращ ефект

АкваСорс едра химилайска сол за вана с релаксиращ ефект за цялото тяло след натоварен ден


Как да си приготвите вана с хималайската кристална сол?

За целта са необходими около 400 грама хималайска сол. Пакетът на АкваСорс с розова хималайска сол за вана е 1.6 кг., което означава, че с един пакет можете да си направите четири пъти пълноценна, детоксикираща вана.

Изсипва се 400 гр. хималайска сол на дъното на ваната и се залива с топла вода (важно е да не е много гореща). За около половин час хималайската сол трябва да се е разтопила напълно. Температурата ѝ трябва да се доближава до телесната или иначе казано – да е около 37 градуса.

Важно: В солената вана не се добавят други соли, мехурчета или сапуни за вана. Това би нарушило йонния състав на разтвора и ще отслаби действието му.

След ваната си починете за около половин час и след тази релаксация ви гарантираме, че ще се чувствате много по-добре, независимо колко тежък е бил денят ви.


Опаковка: 1.6 кг. розова хималайска сол.


 

Напишете коментар
Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !
Лош           Добър