Купи с 30% намаление

 


Как можете да се възползвате от отстъпките?


Повечето хора, които имат желание да ползват АкваСорс продуктите, си регистрират личен номер за отстъпки в АкваСорс.

Той не Ви обвързва с никакви ангажименти за разпространение на продуктите.


Какво получавате с регистрацията на личен номер?


30% отстъпка за всички хранителни добавки на АкваСорс;

25% отстъпка за натурална козметика (Natural Being) и продуктите за Лична хигиена;

хубави месечни промоции, които са валидни само за регистрирани потребители;

възможност (при желание от Ваша страна) за допълнителен доход в удобно за Вас време. Ще бъдете обучени как може продуктите, които пазарувате, да Ви носят допълнителни доходи – обучението е напълно безплатно.


Какво и колко ще Ви струва?


Регистрацията на дистрибутор струва 40 лв., която се заплаща еднократно.

Няма никакви задължения от рода да направите "минимална поръчка", "задължителна поръчка", "задължително покриване на обеми", „разпространяване на продуктите“ и т.н. Просто използвате отстъпката, когато пожелаете да си закупите нещо.


Какви са стъпките:


Регистрацията става изключително лесно. Прочетете внимателно инструкциите, и ако нещо не Ви е ясно, чувствайте се свободни да се свържете с Нас, за да Ви обясним.

    1. Изтеглете, разпечатайте и попълнете Дистрибуторския договор (изтегли) с Вашите данни ("Данни за дистрибутора" първото поле от договора - ако ще се регистрирате като физическо лице) в 2 броя екземпляра; ЗАБЕЛЕЖКА: Ако сте ФИРМА, попълнете графа "ДАННИ ЗА ЮРИДИЧЕСКО ЛИЦЕ".

    2. Подпишете ("Подпис на дистрибутора")

    3. Отидете до избрана от Вас банка и преведете сумата от 45.20 лв. (40 лв. такса регистрация + 5.20 лв транспортни разходи, за да Ви изпратят началния дистрибуторски пакет с личния номер за отстъпки) по сметка на АкваСорс (написани са по-долу), като на „Основание“ на превод на сумата, запишете „Такса регистрация + име и фамилия на желаещия да се регистрира като дистрибутор“. Ще получите бележка за платения превод.

    4. В плик сложете попълнения и подписан Дистрибуторски договор (в 2 екземпляра, защото единият ще остане в офиса им, а другият ще Ви го върнат с попълнения дистрибуторски номер за отстъпки), заедно с бележката от банката за преведената сума и го изпратете по пощата като ПРЕПОРЪЧАНО писмо или по куриер на адрес: Получател: АкваСорс ЕООД  София, 1404, ж.к. Гоце Делчев, ул. “Костенски водопад” № 47, ет.1);

    5. След като от офиса на АкваСорс получат Вашето писмо, ще ви изпратят на попълнения в Дистрибуторския договор адрес Вашия начален дистрибуторски пакет + личен номер за отстъпки.


Банковите сметки на АкваСорс за превод на сума за регистрация са:


Българска Пощенска Банка

IBAN: BG22BPBI79401046719901

BIC: BPBIBGSF


Първа Инвестиционна Банка

IBAN: BG42FINV915010BGN0H3K6

BIC: FINVBGSF


Обединена Българска Банка

IBAN: BG31UBBS80021067192730

BIC: UBBSBGSF


Важно!!! Попълнете и подпишете Дистрибуторския договор коректно с валиден имейл адрес. На него ще получавате актуални промоции за дистрибутори всеки месец, информация за събития, срещи и семинари.


Ако сте от гр. Хасково, можем да уговорим една среща и да оформим документите на място - в този случай ще ви донесем готови бланки и просто ще ги попълним.

За целта се обадете на телефон: 0889985641 Атанас Василев