Купи с 30% намаление

 


Как можете да се възползвате от отстъпките?


Повечето хора, които имат желание да ползват АкваСорс продуктите, си регистрират личен номер за отстъпки в АкваСорс. Той е безсрочен - т.е. за цял живот.

Той не Ви обвързва с никакви ангажименти за разпространение на продуктите или пазаруване.


Какво получавате с регистрацията на личен номер?


30% отстъпка за всички хранителни добавки на АкваСорс;

25% отстъпка за натурална козметика (Natural Being) и продуктите за Лична хигиена;

хубави месечни промоции, които са валидни само за регистрирани потребители;

възможност (при желание от Ваша страна) за допълнителен доход в удобно за Вас време. Ще бъдете обучени как може продуктите, които пазарувате, да Ви носят допълнителни доходи – обучението е напълно безплатно.


Какво и колко ще Ви струва?


Регистрацията на дистрибутор струва 40 лв., която се заплаща еднократно и тя е безсрочна.

Няма никакви задължения от рода да направите "минимална поръчка", "задължителна поръчка", "задължително покриване на обеми", „разпространяване на продуктите“ и т.н. Просто използвате отстъпката, когато пожелаете да си закупите нещо.


Какви са стъпките:


Регистрацията става изключително лесно. Прочетете внимателно инструкциите, и ако нещо не Ви е ясно, чувствайте се свободни да се свържете с Нас, за да Ви обясним.

    1. Изтеглете, разпечатайте и попълнете Дистрибуторския договор (изтегли) с Вашите данни ("Данни за дистрибутора" първото поле от договора - ако ще се регистрирате като физическо лице) в 2 броя екземпляра; ЗАБЕЛЕЖКА: Ако сте ФИРМА, попълнете графа "ДАННИ ЗА ЮРИДИЧЕСКО ЛИЦЕ".

    2. Подпишете ("Подпис на дистрибутора")

    3. Отидете до избрана от Вас банка и преведете сумата от 45.20 лв. (40 лв. такса регистрация + 5.20 лв транспортни разходи, за да Ви изпратят началния дистрибуторски пакет с личния номер за отстъпки) по сметка на АкваСорс (написани са по-долу), като на „Основание“ на превод на сумата, запишете „Такса регистрация + име и фамилия на желаещия да се регистрира като дистрибутор“. Ще получите бележка за платения превод.

    4. В плик сложете попълнения и подписан Дистрибуторски договор (в 2 екземпляра, защото единият ще остане в офиса им, а другият ще Ви го върнат с попълнения дистрибуторски номер за отстъпки), заедно с бележката от банката за преведената сума и го изпратете по пощата като ПРЕПОРЪЧАНО писмо или по куриер на адрес: Получател: АкваСорс ЕООД  София, 1404, ж.к. Гоце Делчев, ул. “Костенски водопад” № 47, ет.1);

    5. След като от офиса на АкваСорс получат Вашето писмо, ще ви изпратят на попълнения в Дистрибуторския договор адрес Вашия начален дистрибуторски пакет + личен номер за отстъпки.


Банковите сметки на АкваСорс за превод на сума за регистрация са:


Българска Пощенска Банка

IBAN: BG22BPBI79401046719901

BIC: BPBIBGSF


Първа Инвестиционна Банка

IBAN: BG42FINV915010BGN0H3K6

BIC: FINVBGSF


Обединена Българска Банка

IBAN: BG31UBBS80021067192730

BIC: UBBSBGSF


Важно!!! Попълнете и подпишете Дистрибуторския договор коректно с валиден имейл адрес. На него ще получавате актуални промоции за дистрибутори всеки месец, информация за събития, срещи и семинари.


Ами... това са стъпките, които трябва да направите еднократно, за да ползвате отстъпките цял живот.

Определено си заслужава!


Ако сте от гр. Хасково, можем да уговорим една среща и да оформим документите на място - в този случай ще ви донесем готови бланки и просто ще ги попълним.

За целта се обадете на телефон: 0889985641 Атанас Василев